Săptămâna trecută – 1.466 de amenzi în valoare de 525.000 lei

0
15

Poliţiştii maramureşeni au intervenit, săptămâna trecută, la peste 300 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate au aplicat aproape 1.500 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.
Pentru siguranţa cetăţenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, în perioada 8-14 aprilie, poliţiştii maramureşeni au organizat 20 de acţiuni punctuale. De asemenea, au intervenit la 322 de evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.
În cadrul acţiunilor organizate au fost aplicate 1.466 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 525.000 lei. De asemenea, au fost identificate 14 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, iar 9 persoane au fost prinse în flagrant în timp ce desfăşurau activităţi infracţionale. Faţă de două persoane a fost dispusă măsura arestării preventive.
Totodată, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, au reţinut 51 permise de conducere şi au retras 21 certificate de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.