Weekend cu 10 incendii

0
16

În perioada 12-14 aprilie, pompierii maramureşeni au intervenit pentru
lichidarea a 10 incendii.

• Vineri, militarii din cadrul Detaşamentului Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit din cauza unei hote electrice defecte. Au ars circa 10 metri de cablu electric.
În Poienile de sub Munte, pompierii vişeuani au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Focul a mistuit circa 35 mp de acoperiş din lemn, 3 mc lemn de foc şi 4,5 tone de fân.
În Hărniceşti pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la acoperişul unei case, în urma căruia au ars circa 10 mp de acoperiş din lemn.
• Sâmbătă, pompierii vişeuani au fost chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. În urma incendiului a ars anexa, pe o suprafaţă de 100 mp, circa 50 mp de acoperiş din lemn şi 30 mp de perete din lemn.
• Duminică, pompierii militari din Borşa au lichidat 2 incendii de vegetaţie uscată, în urma cărora au ars circa 5 hectare de vegetaţie şi un incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie, în urma căruia au ars circa 30 mp din suprafaţa atelierului şi diverse accesorii de tâmplărie.
Detaşamentul Baia Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară. Focul a distrus elementele combustibile ale autoutilitarei. Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un garaj, în urma căruia au ars 20 mp din suprafaţa garajului şi încă 10 mp din suprafaţa altor două garaje învecinate. De asemenea, Detaşamentul Sighet a lichidat şi un incendiu de vegetaţie uscată, în urma căruia au ars circa 4 hectare de vegetaţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.