Aparatură şi instrumentar chirurgical de 80.000 de lei, donate Spitalului Judeţean de Urgenţă

0
125

Asociaţia Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriş” a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, în cadrul proiectului de înfiinţare a Compartimentului de Chirurgie Cardio – Vasculară, instrumentar chirurgical şi aparatură medicală în valoare de 80.000 de lei.
Aparatura a fost predată de către reprezentantul asociaţiei, miercuri, 17 aprilie 2019, în prezenţa managerului interimar dr. Pop Vasile-Ioan, a medicului coordonator al Com­partimentului de Chirurgie Cardio-Vasculară, dr. Hânsa Tiberiu şi a medicului şef al secţiei de Cardiologie, dr. Pop Călin.
Aceasta este a doua donaţie făcută pentru înfiinţarea acestui departament şi a fost posibilă datorită susţinerii consistente a firmei SIFA INTERNATIONAL. Până în prezent, doar pentru acest departament, asociaţia, împreună cu firma anterior menţionată, a donat aparatură medicală în valoare de 50.000 de euro.
”În total, de-a lungul existenţei sale, asociaţia a donat spitalului judeţean opt aparate medicale în valoare de aproximativ 180.000 de euro.
Puteţi direcţiona în continuare, până la 31 iulie, 2% din impozitul pe venit, prin formularul 230, către asociaţie. Aceste donaţii vor fi folosite în beneficiul tuturor maramureşenilor prin creşterea calităţii serviciilor de sănătate din judeţul nostru. Firmele pot direcţiona 20% din impozitul pe profit pentru îmbunătăţirea sistemului de sănătate din Maramureş de care vor beneficia şi angajaţii lor. Toate acestea se pot face în contul Asociaţiei+ Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriş” – RO09BRDE250SV48742102500 BRD Baia Mare.
“Doar realizând împreună lucruri bune şi folositoare pentru noi toţi, putem arăta că suntem o comunitate puternică şi sudată. Vă mulţumim! Ajută pentru a fi ajutat!”, transmite Călin Herţeg, vicepreşedintele Aso­ciaţiei Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriş”.
(Cristina M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.