Preşedintele PNL Baia Mare, Călin Bota: ”Oamenii sunt dezamăgiţi de actuala guvernare şi acest lucru se va vedea şi la votul din 26 mai” (P)

0
68

Preşedintele PNL Baia Mare, Călin Bota, s-a implicat activ în toate acţiunile partidului la nivel local, în pregătirea campaniei pentru alegerile europarlamentare, precum şi în activitatea organizatorică la nivel local.
Domnule Călin Bota, cât de pregătit este PNL Baia Mare pentru aceste alegeri şi care credeţi că va fi rezultatul partidului la votul din 26 mai?
PNL Baia Mare este bine pregătit pentru aceste alegeri, la fel ca întreg partidul, la nivel local şi naţional. Am muncit mult, ne-am întâlnit cu foarte mulţi cetăţeni, iar prin acţiunile noastre, prin proiectele noastre am reuşit să-i convingem pe mulţi că PNL este alternativa corectă pentru România.
Pentru alegerile europarlamentare din luna mai avem cea mai bună echipă de europarlamentari, oameni cu experienţă la nivel naţional şi european, şi de asemenea avem şi un program care susţine promovarea intereselor României la nivelul Parlamentului European. Prin urmare, sunt convins că românii vor aprecia munca noastră, determinarea noastră de a face lucruri bune pentru ţară şi vor vota cea mai bună echipă pentru Parlamentul European, echipa PNL.
Ce aţi remarcat în discuţiile purtate cu cetăţenii?
Majoritatea oamenilor sunt dezamăgiţi pentru că actuala putere le-a promis foarte multe lucruri şi a făcut foarte puţine. Oamenii înţeleg că, deşi au crescut veniturile unora, pentru toţi au crescut foarte mult preţurile, traiul lor s-a scumpit, iar asta îi afectează pe toţi. De asemenea, PSD nu a făcut nimic pentru infrastructură, nu a construit niciunul din spitalele promise, autostrăzile au rămas şi ele tot pe hârtie, iar aceste lucruri nu afectează doar investiţiile, afectează şi şansa românilor la salarii mai mari şi la o viaţă mai bună. Oamenii sunt dezamăgiţi de actuala guvernare şi cred că acest lucru se va vedea şi la votul din 26 mai.
Ce mesaj aveţi pentru maramureşeni, în preajma alegerilor şi a sărbătorilor pascale?
Mesajul meu pentru băimăreni, pentru maramureşeni, este unul simplu: îi îndemn pe toţi să se implice, să fie activi în comunitate, să îi ajute atât cât pot pe cei din jurul lor şi să încerce fiecare să schimbe ceva în bine acolo unde este nevoie.
Îi îndemn pe toţi să meargă la vot şi să-i aleagă pe cei care pot face ca viaţa lor să fie mai bună, pe cei care îi pot reprezenta cu demnitate în ţară şi în afara ţării.
Iar pentru că suntem deja într-o perioadă specială a anului, în care ne gândim mai mult la sufletul şi la spiritul nostru, vreau să le urez tuturor sărbători cu lumină în suflet, cu speranţă şi cu gânduri bune pentru viitor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.