Vrem în prima ligă, trebuie să câştigăm

0
73

• CSM Făgăraş – CS Minaur Baia Mare •

Ecuaţia rămânerii în Liga Zimbrilor sau a evitării locurilor de baraj nu e deloc rezolvată pentru CS Minaur, mai ales după semieşecul din etapa anterioară de pe teren propriu, 29-29 cu CSU Suceava.
Etapa 3 din Play-Out aduce o nouă partidă cu miză pentru băimăreni, cum de altfel sunt toate, cea din deplasare cu CSM Făgăraş, programată pentru azi, 24 aprilie, de la ora 18.00. Adversarul de azi al băimărenilor este unul dificil, aflat pe loc de baraj în acest moment, gruparea antrenată de Adrian Petrea având rezultate destul de bune în meciurile de acasă. Băieţii pregătiţi de Raul Fotonea trebuie să conştientizeze importanţa acestui joc, dar şi a unui posibil loc de baraj la final de Play-Out, ceea ce ar însemna o imensă ruşine pentru CS Minaur. Există echipă de Liga Zimbrilor, nu de participare la baraj sau retrogradare, însă rămâne ca jucătorii să şi demonstreze, ceea ce până acum nu prea au arătat, irosind obiectivul principal al sezonului, accederea în Play-Off. Făgărăşenii au acumulat în cele două etape de Play-Out 6 puncte, care-i situează pe poziţia a treia, în timp ce băimărenii ocupă prima poziţie, cu 9 puncte. CSM Făgăraş – CS Minaur Baia Mare va fi arbitrat de nemţenii Ionuţ Ifrim / Ovidiu Ilisei, observator FRH fiind delegat Viorel Vicea (Bucureşti).
Programul etapei 3 (miercuri, 24 aprilie): CSU Suceava – CS Universitatea Cluj-Napoca, ora 18.00; CSM Făgăraş – CS Minaur Baia Mare, ora 18.00; CS HC Buzău 2012 – CSM Bacău, ora 18.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.