Aducerea Sfintei Lumini în Eparhia Maramureşului şi Sătmarului

0
92

Prin purtarea de grijă a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va fi adusă şi anul acesta în ţara noastră, Sfânta Lumină luată de pe Sfântul Mormânt din Ierusalim.
Datorită sprijinului dom­nului Ing. Mircea Leţiu, fost membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi Sătmarului şi a Adunării Naţionale Bisericeşti, Sfânta Lumină va ajunge pentru a zecea oară şi în Eparhia noastră. Ea va fi adusă de o Delegaţie eparhială cu o cursă charter, sâmbătă 27 aprilie 2019, la Sibiu; în jurul orei 21,30 la Cluj-Napoca; în jurul orei 22 la Baia Mare, iar destinaţia finală va fi Aeroportul din Satu Mare, în jurul orei 23.
Protopopii, preoţii si monahii o pot primi la Aeroporturile din Cluj-Napoca, Baia Mare sau Satu Mare, în funcţie de cea mai convenabilă distanţă, pentru a o putea oferi credincioşilor care vor participa la Slujba Învierii, ce va fi săvârşită în bisericile şi mănăstirile din Eparhie la ora 24.
De la Satu Mare, la fel ca în anul precedent, Sfânta Lumină va fi preluată de delegaţii din Slovacia, Ungaria şi Austria.
Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi Sătmarului

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.