Au lovit, au distrus şi …şi-au pierdut libertatea

0
70

Poliţiştii Biroului Urmăriri, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş, au încarcerat şi depus după gratii două persoane condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate.
Este vorba despre un băimărean, de 48 de ani, condamnat la 130 de zile închisoare, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, şi un tânăr, de 31 de ani, care are de executat o pedeapsă de 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de distrugere.
Cei doi condamnaţi au fost depuşi în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepselor.

Arestat preventiv pentru viol

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii de viol. Fapta a fost sesizată vineri, 19 aprilie. Imediat după sesizare a fost luată măsura internării în spital a bărbatului, bănuit că a întreţinut relaţii cu propria fiică, minoră, în vîrstă de 12 ani, în vederea efectuării unei expertize medico-legale. Suspectul a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

În Borşa • Bătaie într-un local

Miercuri seara, poliţiştii din Borşa au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale, într-un local public de pe strada Victoriei.
La faţa locului s-a constatat că doi tineri, de 21 şi 22 de ani, însoţiţi de un bărbat, de 48 de ani, care aveau asupra lor obiecte contondente, l-au agresat pe un bărbat, de 39 de ani. În timpul altercaţiei au fost distruse bunuri din local. Deşi bărbatul agresat nu s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Un băimărean vindea produse contrafăcute în Târgu Lăpuş

Poliţiştii din Târgu Lăpuş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat vinde articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi produse cosmetice, fără a respecta legislaţia privind faptele de comerţ.
În urma unui control, poliţiştii au depistat mai multe articole oferite spre comercializare, purtând marca unor mărci înregistrate. Întrucât a existat suspiciunea că produsele ar fi contrafăcute şi ar aduce prejudicii titularilor mărcilor înregistrate, poliţiştii au dispus indisponibilizarea a 109 articole vestimentare, 44 rujuri, 43 parfumuri şi 39 articole de încălţăminte.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii privind mărcile şi indicaţiile geografice, conform Legii 84/1998.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.