Concurs naţional de proiecte studenţeşti

0
42

Aplicanţii eligibili pentru Concursul naţional de proiecte studenţeşti 2019 sunt asociaţiile şi fundaţiile care funcţionează în condiţiile O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii.
Fiecare solicitant poa­te depune maximum 2 proiecte la Concursul naţional de proiecte studenţeşti 2019, dar nu pentru aceeaşi prioritate. Tema concursului: Creşterea gradului de participare a studenţilor la viaţa societăţii.
Priorităţile concursului: facilitarea accesului la cultură, promovarea diversităţii culturale şi a activităţilor vocaţionale pentru studenţi; dezvoltarea şi diversificarea acţiunilor specifice de voluntariat; dezvoltarea de competenţe antreprenoriale la studenţi; promovarea unui stil sănătos de viaţă – dezvoltarea de proiecte de educaţie în sănătate, sport şi recreere. Suma alocată pentru concurs este de un milion de lei. Depunerea dosarului de concurs se poate face până în 10 mai, între orele 8-16:30 de luni până joi şi între orele 8-14, vineri (cu excepţia zilelor nelucrătoare), la registratura Ministerului Tineretului şi Sportului din strada Vasile Conta nr. 16, sector 2, Bucureşti sau prin poştă. Afişarea rezultatelor etapei de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii proiectului şi solicitantului: 30 mai. Detalii suplimentare referitoare la concursuri, inclusiv metodologia, se pot obţine de pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului (www.mts.ro). Mai multe informaţii cu privire la Concursul naţional de proiecte studenţeşti 2019 se pot solicita la adresa de email concursproiecte@mts.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.