ProTehnica • Programe de finanţare pentru sisteme fotovoltaice

0
168

Furnizori autorizaţi în domeniul energiilor regenerabile şi alternative şi instalatori validaţi de Administraţia Fondului pentru Mediu pentru montarea de panouri fotovoltaice vor fi prezenţi la manifestarea ştiinţifică şi expoziţională ProTehnica, unde se va putea afla ultimele noutăţi în materie de energii regenerabile şi alternative, echipamente pentru siguranţa şi securitatea casei şi afacerii tale şi programe de finanţare.
Ediţia a II-a a evenimentului ProTehnica este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, ISU, Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Nord-Vest şi Societatea Inventatorilor Români. Partenerul principal al evenimentului este NOVA Power & Gas.
În această perioadă sunt active două programe de finanţare care se derulează prin Administraţia Fondului pentru Mediu:
• Programul privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Beneficiarii programului sunt unităţile administrativ-teritoriale cărora le-au fost aprobate dosarele de finanţare şi care au încheiat un contract de finanţare nerambursabilă cu AFM în cadrul programului.
• Programul CASA VERDE 2019 prin care pot fi instalate sisteme fotovoltaice de minimum 3 KW, beneficiind de o subvenţie de maxim 20.000 lei. Mai multe detalii despre aceste programe puteţi afla de pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, www.afm.ro.
Manifestarea, care reuneşte saloanele PREVENT, ENERGII REGENERABILE ŞI ALTERNATIVE, respectiv SALONUL INVENTATORILOR MARAMUREŞENI, se doreşte a fi un punct de întâlnire cu relevanţă regională şi, pe viitor, chiar naţională pentru judeţul Maramureş, în domeniul dezvoltării durabile. Salonul ENERGII REGENERABILE ŞI ALTERNATIVE promovează, de 9 ani, energiile regenerabile şi alternative, prin standuri expoziţionale şi seminarii de prezentare a ofertei integrate de servicii a firmelor ori a unor programe de finanţare în domeniu.
Detalii şi informaţii suplimentare despre ProTehnica 2019 puteţi obţine accesând pagina de Facebook a evenimentului ProTehnica – https://www.facebook.com/ExpoProTehnica/. Manifestarea ştiinţifică şi expoziţională se va desfăşura în perioada 23-24 mai, la Centrul de Instruire şi Marketing al CCI MM, Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5. Intrarea este liberă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.