Orientare • Ştiinţa Electro Sistem, medalii la CN şi Cupa României

0
26

În perioada 10-12 mai în Oradea au avut loc două importante competiţii din calendarul Federaţiei Române de Orientare, respectiv a treia etapă din cadrul Campionatului Naţional de Sprint Urban şi Cupa României la Orientare în Alergare, competiţii organizate sub egida Federaţiei Române de Orientare, în parteneriat cu CS Ady Lyceum Oradea. Aproximativ 300 de sportivi din România şi Ungaria s-au prezentat la startul acestor competiţii, printre care s-au numărat şi cei de la CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare.
Etapa a III-a din cadrul Campionatului Naţional de Sprint Urban s-a desfăşurat în cetatea Oradea şi în împrejurimile ei. Organizatorii au pregătit trasee tehnice care au cam dat bătăi de cap multor concurenţi. Primii zece clasaţi din fiecare categorie au primit puncte ce se contabilizează în clasamentul acestei probe. La această etapă locuri fruntaşe şi implicit puncte au obţinut: locul I – Sebestyen Istvan la M35; locul II – Alexandru Catană la M18, locul III – Alexandra Creciun la F18; locuri 4 – Vlad Peleş la M18 şi Alexandru Roman la F18; locul 5 – Adrian Iacob la M18; locuri 6 – Luca Strâmbu la M18 şi Tania Sabou la F14.
Cupa României s-a decernat în urma cumulării rezultatelor din cele 2 etape de pădure, o etapă de lungă şi una de medie distanţă. Rezultatele obţinute de sportivii băimăreni: locuri I – Alexandra Roman la F16, Cătălin Vădean la M16, Alexandru Catană la M18, Sebestyen Istvan la M45; locuri II – Antonia Man la F12, Alexandru Biro la M20, Lucia Pop la F50; loc III – Vlad Peleş la M18.
Pentru sportivii de la CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare urmează o deplasare foarte importantă la Victoria, acolo unde se vor desfăşura ultimele 2 etape de calificare pentru accederea în lotul naţional. Nouă sportivi păstrează şanse reale de a obţine această calificare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.