SCRISOARE DESCHISĂ

0
328

Prin prezenta, cer ca Domnul Chira Grigore să-și își ceară scuze public pentru afirmațiile și acțiunile întreprinse de dânsul care se referă la așa zisa implicare a persoanei mele în procesul de reorganizare a Centrului Județean pentru Conservarea Culturii Tradiționale Maramureș ca urmare a cumulării prin absorbție a Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan”.

Informațiile neadevărate care au circulat în spațiul public: presa scrisă și mediu on-line, rețeaua de socializare Facebook cu privire la persoana mea în legătură „desființarea” instituției Școala Populară de Arte „Liviu Borlan” Baia Mare, mi-au pătat onoarea și prestigiul absolut nejustificat încălcând dreptul la propria imagine și dreptul la demnitate!

Notă:
Am ocupat funcția de manager al instituției Școala Populară de Arte „Liviu Borlan” până la data de 01.05.2019. Menționez că în calitate de manager nu am deținut competențele necesare realizării unui astfel de demers de reorganizare. Consiliul Județean Maramureș este autoritatea care are dreptul legal de a reorganiza instituțiile din subordine.
Petreuș Marinel

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.