41 de norocoși calificați pentru URSULEȚUL de AUR 2019

0
1513

Așa cum era de așteptat evoluția celor aproape 90 de copii participanți la Miniursulețul de Aur 2019 a fost plină de gingășie, spontaneitate, talent și muzicalitate. Cea de-a 28-a ediție a Miniursulețului a fost la fel de bine organizată, proiectul profesoarei Adriana Diaconu, dovedind că atunci când faci cu pasiune ceea ce-ți propui, munca, efortul, dăruirea se transformă în reușite. Evoluând pe categorii de vârste, concurenții au dat măsura talentului lor, dar și dorința de a prinde un loc pentru Festivalul Internațional Ursulețul de Aur, care va avea loc la sfârșit de iunie 2019.
Au făcut parte din juriu Amelia Bănică, Nicoleta Horvat, Raluca Onea Gligan, Voichiţa Regoşi, Mica Svab, Mihaela Onea, Delia Man, Sorina Moldovan, Viorica Pârja şi Doina Bentu, coordonatorul proiectului URSULEȚUL DE AUR. Notele lor au constituit criteriul de selecţie. Vor fi prezenți pe scena Ursulețului -35 următorii concurenţi:
GRUPURI VOCALE
LARISA SABOU PO­PAN – GIULIA ROB; ADINA DUNCA – DE­NIS SULUIȚANU; ANDREEA GHEȚA – VLAD MAN; SORANA BOZGA – IULIA BOZGA.
SOLIȘTI
• 5 – 7 ANI
ȘVAB BONTE ANASTASIA; GIULIA MU­RE­ȘAN; MARA ȘTE­FA­NIA MUREȘAN.
• 8 – 9 ANI
VANCIU ALEXANDRU; MICLĂUȘ MAIA OANA; COLOPELNIC SIMINA.
• 10 – 11 ANI
ABRUDAN YANNIS; MUREȘAN PAULA; BER­LINGHER TUDOR, Școala Populară de Artă „L.Borlan”; DUNCA ADINA ROXANA; TURDA IOA­NA ELENA; SULIȚANU DENIS CRISTIAN.
• 12 – 13 ANI
CRIȘAN CARINA; ONIȘA DIANA ROXANA; SĂLĂJAN ALISA, Școla Populară de Artă „L.Borlan”; COSTINAȘ IULIA; GIULA VELKER; MOLDOVAN RALUCA; VOICU LUIZA MARIA.
• 14 – 15 ANI
LUNGU ARIANA; CRISTE ANTONIA; ȘUT DENIS; TURDA MARIA; ACHIM ALEXANDRA; REDNIC DIANA; TARCĂU MARA.
• 16 – 18 ANI
LEȘE VIVIANA; OȘA­NU GABRIELA; MAN VLAD; POP JULIETA, Școala populară de Artă „L. Borlan”; ȘIMON RO­MINA, Școala populară de Artă „L. Borlan”; COZMA ALEXANDRA; GHEȚA ANDREEA.
A fost o ediție frumoasă, cu multe emoții, una dintre ele constituind-o și evoluția Iuliei Roman, care a adunat multe premii pe scena festivalurilor și care acum și-a luat la revedere de la colegii ei de la Palat, pregătindu-se pentru o altă etapă: bacalaureat și admitere la facultate. Dar cu siguranță muzica îi va fi alături.
Felicitări Adriana Diaconu, pentru ceea ce faci la Cercul de muzică ușoară de la Palatul copiilor Baia Mare, pentru bucuria și iubirea pe care le dăru­iești copiilor prin ceea ce-i înveți, înconjurându-i cu dragoste și făcându-i să strălucească pe scenă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.