Academia de Handbal Minaur s-a calificat la turneul final

0
28

Juniorii IV ai Academiei de Handbal Minaur s-au calificat la Turneul Final după ce au terminat pe locul doi în grupa semifinală 4. În urma acestei calificări, Academia de Handbal Minaur s-a calificat la turneele finale cu toate grupele de juniori (I, II, III și IV).
Turneul disputat în 18 și 19 mai în Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda a aliniat la start opt echipe împărțite în două grupe a câte patru echipe fiecare. Academia de Handbal Minaur a fost repartizată în grupa A, alături de Transilvania Brașov, LTLR Turda și CSŞ Sighișoara.
Cu maximum de puncte după cele trei jocuri din faza grupelor (27-20 cu CSŞ Sighișoara, 22-19 cu Transilvania Bra­șov și 36-15 cu LTLR Turda), Academia de Handbal Minaur s-a calificat în finala compe­tiției, având deja în buzunar biletele pentru Turneul Final. Ultimul meci al competiției a fost pierdut de juniorii noștri, scor 18-19, în fața echipei Szejke Odorhei.
Turneul final va avea loc în perioada 13-16 iunie, locația de des­fă­șurare ­urmând a fi stabilită în cel mai scurt timp.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.