Gala medicilor din Baia Mare

0
142

Joi, 23 mai 2019, Consiliul Judeţean Maramureş i-a recompensat cu diplome pe medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, respectiv ai Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare.
Astfel, medicii care au intrat în sistem în ultimii doi ani şi cei care s-au pensionat din cele două instituţii medicale au fost răsplătiţi cu cuvinte de apreciere transmise de reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş, în cadrul unui eveniment organizat special pentru ei, la restaurantul Magus.
”Avem aproximativ 4.000 de angajaţi în instituţiile aflate în subordinea Consiliului Judeţean Maramureş, iar peste jumătate dintre ei sunt medici şi personal medical din cele două spitale de elită ale Maramureşului. Colaborăm cu managerii celor două spitale, Ludovica Rusu, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, şi cu dr. Ioan-Vasile Pop, manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş”, care, la rândul lor, colaborează cu Consiliile de Administraţie”, a spus Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş. La întâlnire au fost prezenţi şi consilierii judeţeni Teodor Ardelean, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, şi Ioan Buda, preşedintele Comisiei de Sănătate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr Constantin Opriş” Baia Mare care, la rândul lor, au transmis cuvinte de apreciere tuturor medicilor, oferindu-le diplomele pregătite special pentru ei.
În final, participanţii au fost serviţi cu o cină festivă, prilej de socializare şi relaxare, muzica formaţiei instrumentale a restaurantului fiind de calitate. (a.b.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.