Condamnaţi pentru infracţiuni rutiere, depuşi după gratii

0
35

Încă doi bărbaţi, care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au ajuns după gratii. Pe numele acestora Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis mandate de executare a pedepsei închisorii. Joi, 30 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au identificat şi depus în Penitenciarul Baia Mare.
Este vorba de un bărbat, de 39 de ani, din Sighetu Marmaţiei, care are de executat o pedeapsă de 1 an şi 10 luni închisoare şi un bărbat, de 31 de ani, din Bârsana, condamnat la 2 ani şi 10 luni închisoare.
Poliţiştii vă reamintesc că riscaţi să vă pierdeţi libertatea ori de câte ori conduceţi autoturisme pe drumurile publice în stare de ebrietate, fără permis, părăsiţi locul producerii unui accident rutier cu victime sau comiteţi orice alte infracţiuni rutiere. Alegerea vă aparţine!

Atenţie pe cine primiţi în casă!
A primit un set de oale, însă a rămas fără 600 de lei

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a unui bărbat, care a înşelat o femeie, din municipiu, şi i-a furat o sumă de bani din locuinţă.
Primele investigaţii efectuate au relevat faptul că, joi, 30 mai, în jurul orei 15.30, bărbatul a bătut la uşa unui apartament de pe B-dul Unirii şi i-a spus proprietarei că trebuie să-i ofere un set de oale, cadou din partea primăriei. Femeia, în vârstă de 80 de ani, i-a permis acestuia accesul în apartament, a primit „cadoul”, însă, la scurt timp după ce bărbatul a plecat, şi-a dat seama că, dintr-o geantă, care era pe canapea, îi lipseşte suma de 600 lei.
După ce au fost sesizaţi cu privire la aceste aspecte, poliţiştii au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi furt.
Poliţiştii atrag încă o dată atenţia asupra faptului că riscaţi să deveniţi victime atunci când permiteţi accesul unor persoane necunoscute în locuinţă! Fiţi precauţi de fiecare dată când vă bat la uşă persoane care pretind că reprezintă diferite instituţii, oferă diferite servicii, oferă spre vânzare diferite produse sau atunci când vă sunt oferite premii, cadouri! În cazul în care deveniţi victime, sesizaţi de urgenţă poliţia!

În Rozavlea
Bărbatul găsit carbonizat era din Borşa

Bărbatul găsit carbonizat, într-o rulotă de pe raza localităţii Rozavlea, a fost identificat de poliţişti. Este un borşean, în vârstă de 48 de ani. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care acesta a decedat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.