Viitorul Ulmeni, campioana Maramureşului!

0
179

Viitorul Ulmeni a devenit campioana Maramureşului în Liga 4, după ce a dispus şi în manşa retur de Avântul Bârsana cu scorul de 5-1 (3-0), turul fiind adjudecat tot de câştigătoarea Seriei Sud, 3-1.
Campioana care va reprezenta judeţul nostru la barajul pentru promovarea în Liga 3 nu a avut niciun fel de probleme în meciul retur consumat sâmbătă după-amiază pe Stadionul „Viorel Mateianu” şi a avut biletele de baraj încă după prima repriză, tabela indicând un 3-0 normal după aspectul jocului. Mai mult, Avântul a rămas şi cu un om în minus, Vişovan fiind eliminat în minutul 41 pentru fault în poziţie de ultim apărător. Bârsana a redus din handicap în ultimele 20 de minute ale partidei, dar până la final, Viitorul Ulmeni a mai înscris încă de două ori. Golurile noii campioane au fost marcate de Coşa (18′ – autogol), Ardeleanu (36′), Ignat (40′), Baias (75′ şi 84′), iar reuşita de onoare a aparţinut lui Mărincean (71′). • Viitorul Ulmeni: Roşiianu – Novoselenszki, Vanca, Trif, Zoldi, Baias, Costin (59′, Dologa), Balmoş (69′, Boga), Mândrean (31′, Pop), Ardeleanu (46, Măjer), Ignat. Rezerve neutilizate: Hicea – Tămaş, Mircea. Antrenori: Petru Ilieş – principal, Mircea Covaciu – secund. • Avântul Bârsana: Mârza – Ardelean, Coşa, Dăncuş, Muşat (27′, Ştefanca; 70′, Şuştic), Mărincean, Perţa, Pop, Racz, Vişovan, Ţiple. Antrenori: Mihai Pop – principal, Teodor Ştefanca – secund.
Meciul a fost arbitrat de Norbert Kemenes, asistat de Cristian Lucaci şi Gheorghe Tarba. Arbitru de rezervă: Dorel Lazin. Observator: Csaba Mezei.
Cupe, medalii şi diplome au răsplătit cele două finaliste. A fost acordat şi premiul pentru golgheterul Ligii a patra, acesta fiind câştigat de Alexandru Ignat de la Viitorul Ulmeni, care a înscris în Seria Sud 35 de goluri.
Campioana Maramureşului se va confrunta cu cea a Sălajului, Unirea Mirşid, în barajul interjudeţean pentru promovarea în Liga a treia. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur. Datele de disputare sunt 15 iunie, ora 18.00, la Ulmeni, respectiv 22 iunie, ora 17.30, returul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.