Prestige Tours a început operaţiunea charter către Antalya din Baia Mare!

0
187

Sâmbătă, 1 iunie 2019, agenţia de turism touroperatoare Prestige Tours a început operarea, în premieră pentru această vară, a zborului direct către Antalya, de pe aeroportul din Baia Mare.
Zborul a fost operat cu o aeronavă AIRBUS 321, cu 216 locuri, înregistrată sub pavilionul companiei ATLAS GLOBAL şi va dura până pe 14 septembrie 2019, cu o frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare zi de sâmbătă. Pe parcursul fiecărui zbor, turiştii vor avea la dispoziţie catering.
Preţul pachetelor turistice către Antalya începe de la 300 euro/persoană, cu toate taxele incluse, pentru o vacanţă incluzând, transport cu avion cursă charter, 7 nopţi cazare şi masă, transfer de la aeroport şi asistenţă turistică în limba română.
Analizând dispunerea teritorială a oraşelor de plecare spre Antalya, s-a constatat necesitatea introducerii unui zbor cât mai aproape de nord-vestul ţării, zonă nedeservită până în acest moment, de avion cursă charter, pentru destinaţiile de vară tradiţionale pentru români.
„O vacanţă în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanţă cu autocarul în Grecia, însă cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi servicii de înaltă calitate la sol, venind în întâmpinarea tuturor exigenţelor turiştilor noştri”, a spus Alin Răţoi, Director Financiar Prestige Tours.
Pachetele turistice cu charter către Antalya sunt disponibile în toate agenţiile din ţară, în special din Baia Mare şi localităţile învecinate.
Gradul de ocupare pe primul zbor este de 92,9%, în timp ce gradul de ocupare pentru întreg sezonul este deja de 72%.
Mai mult chiar, Prestige Tours asigură, gratuit, transferuri spre şi de la aeroportul din Baia Mare din localităţile Borşa, Dej, Satu Mare şi Sighetu Marmaţiei pentru toţi turiştii ce optează pentru pachetele charter Baia Mare – Antalya.
Prestige Tours este unul dintre cei mai mari turoperatori din România, cu peste 29 de ani de activitate neîntreruptă pe piaţa turistică românească şi internaţională. Prestige Tours promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe siguranţă şi pe satisfacerea clienţilor.
Prestige Tours înregistrează creşteri substanţiale atât ca cifră de afaceri, destinaţii ofertate pe piaţa turistică românească, cât şi ca număr de parteneri şi turişti deserviţi. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.