A sustras un telefon mobil şi o sumă de bani

0
23

Un tânăr, de 20 de ani, din Baia Mare, a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În fapt, tânărul este bănuit că, în timp ce se afla în pădurea din apropierea Parcului Regina Maria, în zona numită Piatra Virgină, şi-a agresat partenerul de pahar, l-a lovit cu pumnii în zona abdomenului, trântindu-l la pământ, după care i-a sustras, din buzunarul din spate al pantalonilor, un telefon mobil şi suma de aproximativ 86 lei, valoarea totală reclamată a prejudiciului fiind de 2.586 lei.
Evenimentul s-a produs sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 10.25, iar victima, un băimărean, în vârstă de 30 de ani, a declarat poliţiei că nu-l cunoaşte pe agresor, dar că a consumat cu acesta băuturi alcoolice.
Pe baza semnalmentelor reţinute de victimă, poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au reuşit să identifice agresorul şi au dispus reţinerea acestuia. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Tineri condamnaţi la închisoare

Doi tineri, domiciliaţi în comuna Ulmeni, au fost condamnaţi la executarea unor pedepse privative de libertate pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Unul dintre ei, de 24 de ani, a fost condamnat la 1 an şi 3 luni închisoare, iar celălalt, de 29 de ani, are de executat o pedeapsă de 11 luni închisoare.
Cei doi condamnaţi au fost identificaţi de poliţişti şi depuşi în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepselor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.