Telefon mobil furat şi recuperat

0
21

Duminică, în jurul orei 12:30, în timpul desfăşurării „Campionatului European de Beach Handball”, din Baia Mare, jandarmii au fost sesizaţi de către un sportiv din cadrul echipei Ungariei, cu privire la faptul că i s-a furat un telefon mobil.
Jandarmii au procedat la localizarea aparatului telefonic cu ajutorul sistemului de localizare GPS, s-au deplasat împreună cu reclamantul şi cu unul din organizatorii evenimentului sportiv în cartierul Ferneziu, unde, în faţa unui local public au identificat o persoană, de sex masculin, din Baia Mare, care avea acel telefon aspupra lui, telefon recunoscut de către cel care a reclamat furtul.
În conformitate cu prevederile legale, jandarmii au întocmit un proces-verbal cu aspectele constatate şi au predat făptuitorul organelor de poliţie pentru continuarea cercetărilor. Telefonul a fost recuperat şi restitutit părţii vătămate.

Sancţiuni aplicate de jandarmi

Luni noaptea, în jurul orei 01, jandarmii aflaţi în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitaţi să intervină la un imobil, situat pe strada Păltinişului, unde, un bărbat, de 27 de ani, a provocat scandal cu soacra lui, adresându-i injurii şi expresii jignitoare, tulburând liniştea locatarilor prin strigăte şi gălăgie.
• În jurul orei 01:20, muncitorii de la SC Drusal, care se aflau la muncă pe B-dul Unirii, au solicitat intervenţia jandarmilor deoarece un tânăr, de 19 ani, din comuna Cicârlău, le adresa injurii şi îi ameninţa cu acte de violenţă.
Pentru aceste fapte jandarmii le-au aplicat celor doi sancţiuni contravenţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.