Un băimărean este cercetat pentru conducere fără permis

0
46

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.30, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări un autoturism, condus cu viteză peste limita legală, pe raza localităţii Satulung. La volan a fost identificat un bărbat, de 42 ani, domiciliat în Baia Mare.
Întrucât conducătorul auto nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege, s-a procedat la efectuarea de verificări, în urma cărora s-a constatat că permisul de conducere al băimăreanului a fost reţinut în luna ianuarie 2018 pentru săvârşirea infracţiunii de conducere cu alcoolemie. De asemenea, în urma verificării valabilităţii inspecţiei tehnice pentru autovehiculul condus, s-a constatat că aceasta a expirat în cursul lunii mai a.c.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

În Lăpuşel
Patru autovehicule avariate şi o persoană rănită

Miercuri, 19 iunie, în jurul orei 15, pe DN 1C, în localitatea Lăpuşel, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia patru autovehicule au suferit avarii, iar o pasageră a fost rănită.
Verificările poliţiştilor rutieri au relevat că, o femeie, de 35 ani, domiciliată în comuna Valea Chioarului, care a condus un autoturism spre Baia Mare, nu a păstrat o distanţă de siguranţă şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în faţa sa de un tânăr, de 23 ani, din Cavnic. În urma impactului, autoturismul acroşat a fost proiectat în autoturismul care circula în faţa sa, care la rândul său a fost proiectat într-un autobuz aflat în faţa sa.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unei femei, de 37 ani, pasageră într-unul dintre autovehiculele implicate în accident. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorii auto purtau centura de siguranţă şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Băimărean rănit în urma unui eveniment rutier

Miercuri după-amiază, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada Gării din Baia Mare.
La faţa locului s-a constatat că după coborârea dintr-un autobuz un bărbat, de 79 de ani, s-a dezechilibrat, a căzut lângă vehicul şi a suferit leziuni corporale. Pasagerul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş Baia Mare” pentru a i se acorda îngrijiri medicale.
Poliţiştii au identificat conducătorul autobuzului, un băimărean, de 54 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.