Maratonul de lectură al lunii iulie la Biblioteca Orăşenească din Tăuţii Măgherăuş

0
73

Asociaţia Comunitatea Noastră, în parteneriat cu Biblioteca Orăşenească Tăuţii Măgherăuş, organizează Maratonul de lectură al lunii iulie: 01-31 iulie 2019.
Ce presupune maratonul lunii iulie ? Presupune participarea la întrecerea de a citi cât de mult posibil între 1 şi 31 iulie. Maratonul de lectură propune tuturor categoriilor de cititori (8 – 12 ani), (12 – 16 ani) (+ 16) să citească ceva ce va fi pe placul tuturor şi anume reviste de benzi desenate, alese în funcţie de preferinţele fiecăruia+ provocarea de a desena o pagină de benzi desenate aşa cum ştie fiecare participant mai bine.
Cum se face înscrierea? Înscrierea la maratonul lunii aprilie se face doar în datele de 1, 2 şi 3 iulie.
La sfârşitul lunii, maratonistul va trimite o raportare către organizator, un mail la adinaduta.acn@gmail.com (cu nume, prenume, adresa, nr. de telefon), în care va scrie titlurile şi autorii cărţilor, numărul de pagini parcurs din fiecare carte şi:
1. minimum o idee despre ce i s-a părut interesant sau neinteresant în paginile parcurse. Nu se acceptă recenzii sau povestiri ale întregii lecturi. Ci minimum o idee din carte care să fie tratată critic, analitic, din punctul de vedere al cititorului.
2. cum s-a simţit pe măsură ce a parcurs lectura.
3. desenul unei pagini de revistă de benzi desenate (provocarea lunii iulie).
Participarea la un maraton de lectură presupune acordul privind regulamentul de desfăşurare. Nu rataţi înscrierea între 1 şi 3 iulie! (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.