Doi ucraineni depistaţi în Săpânţa cu peste 12.000 pachete cu ţigări de contrabandă

0
25

Luni, 8 iulie, în jurul orei 18, un echipaj mobil al poliţiei de frontieră din Sarasău, aflându-se pe timpul îndeplinirii atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Săpânţa, un autoturism marca Volkswagen Transporter, cu număr de înmatriculare specific României. În maşină se aflau doi cetăţeni ucraineni, în vârstă de 22, respectiv 23 de ani.
Din primele verificări, în autoturism au fost descoperite mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care cele două persoane şi maşina au fost duse la sediul sectorului, în vederea con­tinuării cercetărilor.
În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 12.000 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 140.400 lei, care au fost confiscate.
Autoturismul marca Volkswagen a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar pe timpul verificărilor s-a constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe acesta aparţine unui alt autoturism.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, respectiv de punere în circulaţie a unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.