Punct de lucru pentru pompierii militari în Şomcuta Mare

0
24

Investiţie de 6 miliarde lei, în punctul de lucru al pompierilor militari din Şomcuta Mare, obiectivul urmând a deveni operaţional la sfârşitul lunii august a acestui an.
Prefectul Vasile Moldovan, alături de inspectorul şef al ISU Maramureş, col. Pavel Baltaru, primarul oraşului Şomcuta Mare, Gheorghe Buda, maiorul Nicuşor Miclăuş, comandantul Detaşamentului de pompieri „Căpitan Adrian Marchiş”, s-a deplasat la sediul punctului de lucru, locaţia urmând a fi dotată cu tot ceea ce este necesar pentru buna gestionare a situaţiilor de urgenţă.
Prefectul Vasile Moldovan a precizat că autorităţile administraţiei publice locale au tot interesul să finalizeze lucrările de amenajare, compartimentare şi dotare, „iar împreună cu primarul, pompierii militari şi reprezentanţii constructorului am stabilit detaliile în ceea ce priveşte lucrările care mai sunt de executat şi dotările specifice pentru fiecare încăpere din clădire”.
Se vor întreprinde demersurile necesare, la nivel central, pentru operaţionalizarea structurii integrate din Şomcuta Mare şi deservirea de către personal specializat a ambulanţei SMURD şi SAJ Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.