În 20-21 iulie, în Borşa, „alergăm printre nori”

0
23

Competiția outdoor de puternic caracter montan este organizată în Borşa (20-21 iulie). În țara rododendronilor și a caprelor negre vor fi combinate traseele neamenajate şi neprotejate, drumurile publice şi forestiere, potecile marcate şi nemarcate, pantele cu înclinare mare şi zonele accidentate în așa fel încât să arate adevărata față și valoare a zonei.
Competiția se desfă­șoa­ră pe 3+1 trasee, pregătite pentru alergători tineri sau mai puțin tineri, rapizi sau lenți, avansați sau începători, cu scopul de a oferi un weekend activ pentru toți membrii familiilor care practică sporturi montane.
Traseul Puzdrelor: 25 km, D + 2100 m pentru alergători avansați, ex­pe­rimentați și bine pregătiți; Traseul Galațului: 16 km, D + 1250 m, cu porțiuni comune cu cel al Puzdrelor, pentru cei care nu au experiență pe un traseu de munte, dar au destulă pregătire pentru un traseu mon­tan mai ușor; Traseul Cailor devine din acest an Cursa Family: 7 km, D + 600 m, care fiind cel mai ușor traseu, poate fi parcurs și în compania copiilor. Din acest an se organizează și Competiția Rodnei Vertical: un traseu de 3 km, cu D + 750 m, potrivit concurenților ex­pe­rimentați cărora le place pulsul ridicat și susținut.
Puteți profita de taxele de înscriere reduse până în data de 15 iulie: pentru traseul Puzdrelor, taxa de participare este de 100 de lei, iar pentru traseul Galațului, 70 de lei. Din 16 iulie, acestea se vor scumpi: înscrierea pe traseul Puzdrelor va fi 120 de lei, iar pe traseul Galațului, 100 de lei. Pentru traseul Family și Rodnei Vertical, taxele de înscriere rămân neschimbate: 50 de lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.