Emblema de onoare M.A.I. acordată unui poliţist maramureşean

0
41

Marţi, 16 iulie, a fost o zi emoţionantă pentru poliţistul maramureşean MEZINGER EMANUEL. În cadrul unei festivităţi ocazionate de Ziua Ministerului Afacerilor Interne, poliţistul a fost recompensat cu Emblema de onoare a M.A.I.
În data de 01.05.2006, Mezinger Emanuel a jurat să fie demn, corect, integru şi să respecte legea. În prezent, agentul şef adjunct de poliţie îşi desfăşoară activitatea în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. În toată această perioadă, a respectat oamenii şi a fost alături de semenii lui, oferind ajutor ori de câte ori a fost nevoie. Lui i se datorează şi soluţionarea cu operativitate a unui caz de tâlhărie, comis în Baia Mare.
Mai exact, în 12 decembrie 2018, poliţistul a fost, încă o dată, omul potrivit la locul potrivit pentru prinderea unui infractor. Aflându-se la intersecţia străzii Matei Basarab cu Bulevardul Traian, din municipiu, a auzit strigătul unei femei. Cu toate că era în timpul li­ber, nu a stat pe gânduri ci a acţionat cu promptitudine. A alergat după tânărul care a sustras poşeta femeii, reuşind în câteva minute să-l prindă, să-l imobilizeze şi să-l conducă la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare.
Pentru exemplul lui, dar şi pentru tactul, maturitatea şi implicarea cu responsabilitate în toate activităţile ce intră în sfera atribuţiilor de serviciu, poliţistul a fost felicitat, ieri, într-un cadru festiv organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne, oferindu-i-se emblema de onoare.
„Vă mulţumesc tuturor! Aşa cum am promis, voi face tot ce pot să ajut oamenii. Atunci când munceşti din pasiune şi cu responsabilitate, succesul este garantat!” – a precizat emoţionat Mezinger Emanuel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.