Un copil de 4 ani ar fi fost agresat sexual de unul de 5 ani!

0
34

– părinţii au făcut plângere şi s-au deschis dosare penale –
Miercuri, după orele amiezii, în zona Cuprom, „poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada Electrolizei, după ce au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că un băiat, de 5 ani, a fost agresat de un alt minor. La scurt timp, a fost înregistrată o altă sesizare prin SNUAU 112 că un băiat, de 4 ani, a fost molestat de un alt minor. Băiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicală. Celălalt minor, de 5 ani, a ajuns la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare, unde poliţiştii fac verificări pentru clarificarea situaţiei” – a precizat Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.
Copilul în vârstă de 4 ani a ajuns la UPU Baia Mare. Cele două mame, ale celor doi copii, au lansat acuzaţii către fiul celeilalte femei. Mama copilului în vârstă de 4 ani a susţinut că fiul său a fost molestat (atingere la zonele intime), în timp ce mama celui în vârstă de 5 ani susţine că fiul său a fost bătut de celălalt minor.
Băiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicală. Celălalt minor, de 5 ani, a ajuns la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare.
„Plângerile au fost depuse de părinţii celor doi minori, pentru agresiune sexuală a minorului de 4 ani şi pentru lovire a minorului de 5 ani, şi s-au constituit dosare penale. Examinarea medico-legală a relevat că nu există nici un fel de leziuni pe corpul copilului presupus victimă a agresiunii sexuale” – a precizat Florina Meteş.
Lăsând la o parte „grozăvia” delor doi copii, nu putem să nu ne întrebăm unde au fost părinţii copiilor?… Şi de ce nu au reacţionat în vreun fel?… Sau poate cerem prea mult…


Două ordine de protecţie emise de poliţişti în Ulmeni

Marţi, 13 august, poliţiştii din Ulmeni au intervenit la două cazuri de violenţă domestică. În ambele situaţii, agresiunile au fost generate de consumul de alcool. Unul dintre agresori a fost internat în spital.
• În primul caz poliţiş­tii au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat, din Chelinţa a provocat frecvent scandal la domiciliu. Întrucât s-a constatat că există un risc iminent asupra vieţii şi integrităţii soţiei sale şi a celor două fiice minore, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu.

• Tot pe fondul consumului de alcool, un bărbat, din Arduzel, şi-a agresat soţia, în vârstă de 32 de ani. După ce au fost sesizaţi cu privire la agresiune, poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului şi au emis un ordin de protecţie provizoriu. Întrucât bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Psihiatrie Sighetul-Marmaţiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.


Proprietara l-a surprins la furt iar poliţiştii l-au identificat

Marţi, 13 august, la ora 09.40, o femeie, din Ocna Şugatag, a sesizat Poliţia Rurală despre faptul că a surprins în locuinţa sa un bărbat necunoscut, care încerca să sustragă un lănţişor de aur şi patru ceasuri bărbăteşti, din vitrina unui dulap.
La vederea persoanei vătămate, bărbatul a părăsit locuinţa în fugă, fără să sustragă bunuri.
În urma verificărilor şi potrivit descrierii făcute de persoana vătămată, autorul a fost identificat, pe raza a localităţii Ocna Şugatag. Este vorba despre un bărbat, de 38 de ani, din judeţul Botoşani, faţă de care se efectuează cercetări pentru infracţiunea de tentativă la furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.