Bătrân „bătut” la… spital!

0
35

– Poliţia s-a sesizat şi cercetează evenimentul –

Pe paginile de socializare au devenit virale imagini cu un bătrân, cu faţa învineţită. Se pare că bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a primit acest „tratament” la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului municipal Sighetu Marmaţiei, cel puţin aşa susţine nepoata sa.
Mihai Ioan, un pensionar de 78 de ani, din Sighetu Marmației, ar fi fost bătut până la desfigurare. Nepoata bătrânului spune că acesta ar fi fost agresat chiar la Unitatea Primiri Urgențe a spitalului din Sighetu Marmaţiei, pe motiv că ar fi apelat prea des la serviciile lor.
Bătrânul a fost luat cu ambulanța chiar de acasă, marți, 13 august, la solicitarea lui, și internat la Secția de Psihiatrie. Când nepoata lui l-a vizitat l-a găsit plin de vânătăi pe față și pe corp, iar medicii i-ar fi răspuns că în această stare ar fi fost adus la unitatea medicală.
Bătrânul nu are copii și locuiește doar cu soția lui care este și ea bolnavă, cu handicap și mai multe boli cronice, astfel că sunt nevoiți destul de des să apeleze la serviciile medicale de la UPU.
„Cu privire la bătrânul din Sighetu Marmației, care ar fi fost agresat la spitalul din municipiu, polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în mediul online, l-au identificat pe bărbat și desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a comis fapta” – a precizat Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.