ACS Satu Nou de Jos – Sport Team Baia Mare 6-7 (3-1)

0
46

Pe terenul din Satu Nou de Jos s-a disputat, în cursul săptămânii trecute, amicalul dintre gruparea din Liga a V-a ACS Satu Nou de Jos şi formaţia de old-boys Sport Team Baia Mare.
Victoria a revenit vizitatorilor cu scorul de 6-7, după ce la pauză gazdele se aflau la conducere, 3-1. Meciul a fost echilibrat, ambele echipe conducând pe tabela de marcaj, însă cei care au fost mai pragmatici pe final de meci s-au dovedit a fi băimărenii, care și-au adjudecat victoria cu scorul de 7-6.
Echipa de Liga a V-a, din Satu Nou de Jos, a legitimat în acest an și un jucător congolez de 22 ani, care este foarte tehnic și joacă pe postul de atacant, fiind autorul unui gol și a trei asisturi.
Golurile echipei gazdă au fost marcate de Cristian Cozma, Bogdan Petruș, Alexandru Stănicică, Amuri Hamza Wa Malambe și Mihai Perța (2), respectiv Bogdan Bîrle (3), Sorin Bozântan (3) și Mario Bela.
• ACS Satu Nou de Jos: Waldemar Tomoiagă, Ioan Fărcaș, Robert Lăcătuș, Gabriel Berindan, Robert Mezei, Cristian Cozma, Claudiu Bărbuș, Bogdan Petruș, Alexandru Stănicică, Mihai Perța, Amuri Hamza Wa Malambe și Cristian Csukur. Antrenor: Claudiu Bărbuș.
• Sport Team Baia Mare: Darius Mihuț, Edy Costin, Daniel Chendrean, Gheorghe Mateiaș, Sorin Bozântan, Dorin Avram, Vir­gil Rațiu, Ionuț Și­mon, Marian Sabadâș, Ra­reș Pop-Popescu, Mario Bela, Daniel Gheighiș, Gavrilă Alin, Cristian Bărbos, Marius Hindli, Bogdan Trif și Bogdan Bîrle. Antrenor: Ioan Marchiș.
Arbitrajul a fost asigurat de Marius Bărbuș și Andrei Mureșan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.