Tânăr reţinut în Baia Mare pentru furt din locuinţă

0
35

În baza probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr, din municipiu, cercetat pentru comiterea unui furt din locuinţă.
Activităţile specifice pentru identificarea acestuia au fost demarate de poliţişti după ce duminică, 18 august, a fost înregistrată o sesizare prin SNAUAU 112 despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns într-o locuinţă de pe strada Turnătorilor din Baia Mare, şi a sustras diferite sume de bani şi aur. Victima a estimat prejudiciul la valoarea de aproximativ 10.000 lei.
Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au dus, luni, 19 august, la identificarea băimăreanului, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei, şi dispunerea faţă de acesta a unei măsuri preventive.
Marţi, tânărul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Reclamaţie de pierdere a… stăpânului

Patrupezii din imagine sunt doi oaspeţi care au ajuns „neinvitaţi”, marţi dimineaţa, la sediul IPJ Maramureş.
Ieşiţi din curtea casei, fără ştirea stăpânului, cei doi patrupezi au reuşit să se plimbe în siguranţă şi au avut norocul să ajungă, din pură întâmplare, exact în locul în care oamenii fac tot posibilul ca cei rătăciţi să fie găsiţi şi duşi în siguranţă la domiciliu.
Dându-şi seama de faptul că cei doi câini s-au rătăcit, poliţiştii au început să le caute stăpânii. Doar o oră le-a luat celor doi vizitatori până să aibă din nou bucuria de a fi mângâiaţi de stăpâni.
Recunoscători că şi-au redobândit membrii familiei, stăpânii şi-au manifestat fericirea reală şi le-au mulţumit poliţiştilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.