Trei persoane au ajuns la spital

0
60

Puțin după miezul nopții de luni, polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe raza localității Satulung.
La fața locului s-a constatat că un autoturism, condus de un tânăr, de 27 de ani, a fost acroșat în partea laterală stânga, de un autoturism, condus de o băimăreancă, de 29 de ani. Cei doi șoferi şi o pasageră, din autoturismul condus de băimăreancă, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferilor le-au fost recoltate mostre de sânge.


O femeie în vârstă a ajuns la spital

Luni, la ora 13.30, po­lițiștii din Borșa au fost sesizați despre faptul că, la spitalul din oraș s-au prezentat două persoane care au fost implicate într-un accident de circulație.
În urma verificărilor, s-a constatat că, un tânăr, de 22 de ani, domiciliat în Galați, care conducea un autoturism pe strada Li­bertății, a surprins și accidentat o femeie, de 72 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis.
Ulterior, șoferul a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.