Bărbatul care a accidentat un poliţist a fost reţinut

0
44

În baza probatoriului administrat, bărbatul din Berbești, implicat în producerea accidentului de marţi, din Vadu Izei, în care a accidentat un poliţist, aflat în timpul serviciului, a fost reținut pentru 24 de ore.
Joi, şoferul a fost prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.


Vindea ţigări de contrabandă într-o staţie de autobuz

Miercuri, 21 august, poliţiştii din Baia Sprie au observat că o femeie, care se afla într-o staţie de autobuz, avea într-o geantă mai multe pachete cu ţigări.
Poliţiştii au constatat că femeia, în vîrstă de 48 de ani, locuieşte în oraş, iar ţigările pe care le avea în geantă erau de contrabandă şi intenţia ei era de a le vinde. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii sale activităţi infracţionale.


Tineri arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată

Poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri şi Biroului Supravegheri Judiciare au depistat şi depus, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, doi tineri, de 15 respectiv 17 ani. Pe numele acestora Tribunalul Maramureş a emis mandate de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.