Strivit de propriul autoturism

0
61

Miercuri, 21 august, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a rămas încarcerată sub un autoturism, pe raza localităţii Cetăţele.
Poliţiştii din Şişeşti s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, împreună cu un echipaj SMURD care, din păcate, a constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
Primele verificări efectuate la faţa locului au relevat că, în timp ce conducea autoturismul în locul numit „Poiană”, pe raza localităţii Cetăţele, bărbatul a oprit maşina pe un teren în pantă, pentru a verifica o posibilă defecţiune. Întrucât a lăsat motorul în funcţiune şi nu a asigurat autoturismul corespunzător, cu frâna de ajutor, maşina s-a pus în mişcare, a trecut peste el, iar rănile suferite au fost incompatibile cu viaţa.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.


Cu mopedul şi alcoolul, în şanţ îţi e viitorul

Alcoolul poate ştirbi inclusiv din bucuria unei plimbări cu mopedul.
Miercuri, poliţiştii din Suciu de Sus au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui moped, condus prin centrul localităţii. Bărbatul care conducea mopedul şi-a continuat deplasarea, dar nu pentru mult timp. După aproximativ 400 de metri, acesta a pierdut controlul vehiculului, a căzut în şanţ şi s-a rănit.
A fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din Suciu de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor, poliţiştii au mai constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul condus nu este înmatriculat sau înregistrat.
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.