Tânăr violent, reţinut pentru 24 de ore

0
68

Marţi seara, în jurul orei 21, poliţiştii din Fărcaşa au fost solicitaţi să intervină, în localitatea Tămaia, la un scandal între mai multe persoane.
Echipajul de ordine şi siguranţă publică a intervenit la scurt timp pentru aplanarea stării conflictuale. La faţa locului s-a constatat că, mai multe persoane erau agresive, iar muzica era la volum mare.
În momentul sosirii echipajului de poliţie, un tînăr, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit violent, a început să ameninţe şi să arunce cu sticle atât în poliţişti cât şi în celelalte persoane care se aflau în acel loc.
Tânărul, de 22 de ani, a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul poliţiei, unde a continuat să ameninţe cu acte de violenţă.
În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă la IPJ Maramureş, iar miercuri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.


Ordin de protecţie provizoriu în Curtuiuşu Mare

– agresorul a fost internat –
Marţi noaptea, în jurul orei 01.30, poliţiştii din Valea Chioarului au intervenit, pe raza localităţii Curtuiuşu Mare, la un caz de violenţă în familie sesizat prin SNUAU 112.
La faţa locului poliţiştii au identificat-o pe victimă, o femeie, de 42 de ani, şi au constatat că aceasta a fost agresată fizic de către soţul său, de 45 de ani.
Totodată s-a stabilit că acesta a ameninţat-o atât pe ea cât şi pe alţi membri ai familiei şi a distrus unele bunuri din locuinţă.
Poliţiştii au luat măsura internării agresorului la Spitalul din Sighetu Marmaţiei şi a emiterii unui ordin de protecţie provizoriu pe numele acestuia. De asemenea, s-a întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.


Prins, la scurt timp, după ce a furat un portofel

– prejudiciul a fost recuperat integral –
Marţi după-amiază, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt.
Un băimărean a reclamat faptul că, în timp ce se afla într-un centru comercial din municipiu, şi-a lăsat portofelul în care se afla cartea de identitate şi 750 de lei pe o masă, iar când a vrut să-l ia a constatat că nu mai era.
În urma investigațiilor efectuate, în doar câteva ore poliţiştii au reuşit să identifice un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în Ardusat, care a comis furtul, şi să recupereze prejudiciul în totalitate.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.


Când martorii unor infracţiuni sesizează poliţia, infractorii nu mai reuşesc să-şi ducă planul la bun sfârşit

Un băimărean, care a observat că un tânăr încearcă să pătrundă într-un apartament situat la etajul 1, iar alţi doi îl „păzeau”, a apelat 112. Poliţiştii ajunşi de urgenţă la faţa locului i-au împiedicat pe cei trei să-şi ducă planul la bun sfârşit.
Marţi noaptea, în jurul orei 01, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNAUU 112 că, doi tineri sunt în faţa unui bloc, situat pe B-dul Bucureşti şi îl păzezsc pe un al treilea, care a pătruns pe geamul unui apartament, situat la etajul 1, posibil cu intenţia de a sustrage bunuri.
În urma sesizării, în cel mai scurt timp la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție, i-au identificat iniţial pe doi tineri, de 15, respectiv 17 ani, care stăteau în faţa blocului şi, ulterior, au identificat un alt tânăr, de 27 de ani, care a pătruns în apartament.
Primele verificări au relevat că proprietara dormea, în timp ce acesta a pătruns pe geamul lăsat deschis, cu intenţia de a sustrage bunuri. A fost surprins de poliţişti exact în momentul în care lua dintr-o poşetă bani şi un pachet de ţigări.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Tânăr din Tulcea, urmărit naţional, depistat în Şomcuta Mare

Marţi, 27 august, poliţiştii din Şomcuta Mare au depistat un minor din judeţul Tulcea, urmărit naţional.
În urma unor activităţilor informative desfăşurate de poliţişti, minorul, de 17 ani, a fost depistat la o stână de oi de pe raza de competenţă.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat că tânărul a sustras, la începutul acestei luni, un GPS şi un telefon mobil, care au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Totodată s-a pus în executare un mandat de aducere, emis de Poliţia oraşului Isaccea, tânărul urmând a fi cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.