Urmărire în trafic şi focuri de armă pentru reţinerea contrabandiştilor în Vadu Izei

0
83

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au acțio­nat, în trafic, pentru re­ți­nerea, pe raza lo­ca­lității Vadu Izei, a unui autovehicul marca Dacia Logan, despre care existau informaţii că transportă o cantitate însemnată de țigări, provenită din contrabandă.
S-a procedat la interceptarea mașinii în cauză, însă șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-și deplasarea în mare viteză.
Pentru indisponibilizarea autoturismului, poli­țiștii de frontieră au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată șoferul nu a oprit.
După aproximativ 2 km de urmărire, șoferul a intrat cu mașina în curtea unui imobil de pe raza aceleiași localități, a abandonat-o și a fugit.
În interiorul mașinii au putut fi observate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autovehiculului cu țigări la sediu, în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 6.990 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 82.000 lei.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea și reținerea conducătorului auto și tragerea la răspundere a acestuia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.