Derby între vechi rivale

0
102

• CSM Ştiinţa Baia Mare – CSA Steaua Bucureşti •

CSM Ştiinţa Baia Mare va evolua în etapa secundă a Superligii CEC Bank tot acasă, după ce în primul meci al campionatului campioana a dispus, pe Arena Zimbrilor, de Tomitanii Constanţa cu 42-17. În etapa a doua, însă, elevii pregătiţi de Eugen Apjok vor da peste un adversar de calibru şi, totodată, un vechi rival din campionatul României, CSA Steaua Bucureşti, partida cu militarii urmând a se consuma sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.30, şi va transmisă în direct la TVR 1 şi TVR HD.
Băimărenii pornesc în acest duel cu un moral ascendent faţă de stelişti, după succesul din finala campionatului din sezonul trecut, dar şi din perspectiva faptului că joacă acasă. Steaua va veni însă cu dorinţă de răzbunare, dar gruparea din capitală putem spune că nu mai emană aceiaşi forţă în actuala stagiune, câţiva dintre jucători părăsind gruparea din capitală pentru Timişoara Saracens. Dar şi în aceste condiţii orice confruntare CSM Ştiinţa – Steaua s-a decis, de cele mai multe ori, pe muchie de cuţit, fiind de aşteptat ca şi acest meci să-şi respecte statutul de un adevărat derby.
Derby-ul CSM Ştiinţa – Steaua va fi arbitrat de Robert Andrei Diaconescu, susţinut de Alexandru Eugen Ionescu şi Călin Cojocnean. Arbitru nr. 4: Cristian Stoica.
Programul etapei 2 (sâmbătă, 7 septembrie): ACS Tomitanii Constanţa – CS Universitatea Cluj-Napoca, ora 10.30; CSM Ştiinţa Baia Mare – CSA Steaua Bucureşti, ora 10.30, TVR 1 şi TVR HD; CS Dinamo Bucureşti – Timişoara Saracens, ora 12.30, Rugby TV.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.