În Baia Mare • Furt din auto – 28.000 lei

0
46

– portierele neasigurate şi borseta cu banii, la vedere –

Miercuri, 4 septembrie, poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi despre comiterea unui furt din auto.
Verificările efectuate au relevat faptul că un bărbat, din Finteuşu Mic, şi-a lăsat autoturismul parcat pe strada Jupiter, fără a asigura portierele, iar persoane necunoscute au profitat şi au sustras o sumă consistentă de bani, dintr-o borsetă lăsată pe bancheta din faţă.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis furtul, identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului

În Şomcuta Mare
Tineri identificaţi şi reţinuţi după ce au comis o tâlhărie

În data de 4 septembrie, poliţiştii din Şomcuta Mare au reţinut, pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Maramureş, doi tineri, despre care există indicii temeinice că au comis o tâlhărie.
Mai exact, marţi, 3 septembrie, un tânăr, de 18 ani, domiciliat în judeţul Vaslui, a reclamat că, în timp ce se afla la un local public din Şomcuta Mare, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care l-au invitat la un grătar şi o bere. Ulterior, cei doi necunoscuţi l-au agresat fizic şi i-au sustras prin violenţă 1.200 lei.
Imediat poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar miercuri, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi tinerii, de 17 şi 25 de ani, care au comis fapta.
În baza probatoriului administrat de poliţişti, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.