ACS Fotbal Comuna Recea, eliminată de Sănătatea Cluj

0
85

ACS Fotbal Comuna Recea a fost eliminată de Sănătatea Cluj-Napoca din turul IV al Cupei României la fotbal şi a irosit astfel şansa de a se duela cu o echipă din Liga 1 în şaisprezecimi. Maramureşenii au cedat marţi după-amiază pe terenul „viruşilor verzi” cu scorul de 3-1 (1-0) şi au părăsit competiţia KO după al doilea joc în această competiţie.
Niciuna dintre echipe nu a arătat mare lucru în prima parte, însă şi în aceste condiţii Sănătatea a izbutit să înscrie în minutul 32, Ceaca surprizându-l pe Bota cu un lob de la peste 25 m. Recea a început să spere la calificare în minutul 56, Viorel Chinde egalând cu un şut la colţul lung, mingea lovind în prealabil bara din dreapta lui Lăzăreanu. Gazdele au revenit din nou în avantaj în minutul 68. Ciupe a executat un corner la prima bară, Dan Matei a prelungit cu capul şi Dan Roman a îndeplinit o simplă formalitate, tot cu capul. Sănătatea a fost sigură de calificare în minutul 86, Raul Ciupe transformând o lovitură de la 11 m obţinută de Ceaca.
Sănătatea Cluj-Napoca: Lăzăreanu – Cristian Paul, Matei, Darius Mic, Ţîrlea, Creţ, Laurenţiu Rus, Raul Ciupe, Adrian Mar, Ceaca, Dan Roman. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei.
ACS Fotbal Comuna Recea: Bota – Potcoavă, L. Kis, Urs, Cohan – Maftei, Opriş, Micaş, Mărieş – Janos, Chinde. Antrenori: Romulus Buia şi Ovidiu Mic. • Arbitri: Octavian Ciucanu – Claudiu Şchiopeţ, Andrei Pavel Cojocaru (toţi Braşov); Observatori FRF: Dan Jiga (Bistriţa), Mihai Ţîră (Alba Iulia).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.