Arestaţi preventiv pentru deţinere şi comercializare de droguri

0
31

La propunerea DIICOT, Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, până în data de 9 octombrie, inclusiv, a inculpaţilor M.Z., în vârstă de 40 de ani, M.V., în vârstă de 22 de ani, M.C., în vârstă de 27 de ani, domiciliaţi în Baia Mare, şi a inculpatului P.V., în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Oradea, toţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că, în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpaţii M.Z. şi M.V., în perioada ianuarie 2017 – 9 septembrie 2019, şi inculpaţii M.C. şi P.V., în perioada iunie 2019 – 9 septembrie 2019, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în mod repetat (zilnic), au vândut mai multor persoane substanţe cu efect psihoactiv.
Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.