Dosar penal

0
19

O pedeapsă similară riscă şi un bărbat, din Borşa. Acesta a fost depistat, miercuri, în timp ce conducea în stare de ebrietate, 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat şi cu permisul de conducere anulat din 2008. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Şoferi trişti!
Amendaţi, dar au rămas şi fără permise

De ce ajung şoferii să fie sancţionaţi sau să rămână fără permise? Cei care respectă regulile de circulaţie cu siguranţă nu ajung să dea banii pe amenzi.
Spre exemplu, miercuri, 11 septembrie, au fost depistaţi mai mulţi şoferi care au încălcat limitele de viteză sau au efectuat depăşiri neregulamentare.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii din Ocna Şugatag şi Borşa au aplicat 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7.000 lei. Ca măsuri complementare, s-a dispus reţinerea a două permise de conducere, retragerea a două certificate de înmatriculare şi ridicarea a două seturi de plăcuţe de înmatriculare.

În Baia Mare
A pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului

Joi dimineaţa, după ora 7, o femeie, care conducea un autoturism pe B-dul Republicii, din Baia Mare, a pătruns în intersecţia semaforizată pe culoarea roşie a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, de un bărbat, regulamentar, pe B-dul Bucureşti.
În urma impactului, un pasager din autoturismul condus regulamentar a fost rănit şi transportat la spital. În urma coliziunii a fost avariat şi semaforul.
Şoferii au fost testaţi şi nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Doar pagube materiale

Al doilea accident s-a produs tot pe B-dul Bucureşti, în zona intersecţiei cu strada Cosmonauţilor. Un şofer a efectuat un viraj de întoarcere, încălcând marcajul dublu continuu, lovind o altă maşină. Din fericire nu au fost victime, însă şoferul vinovat a fost sancţionat cu amendă.

Coliziune cu un motoscuter

Un bărbat, de 45 de ani, din Cicârlău, care conducea un autoturism pe DN 1C, când a ajuns la intersecţia cu B-dul Independenţei a efectuat un viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un motoscuter, condus din sens opus de un băimărean, de 34 de ani.
În urma impactului, băimăreanul a suferit leziuni şi a fost transportat la spital, însă nu a necesitat internarea.
Şoferii nu se aflau sub influenţa alcoolului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.