Lansarea camionului Truston

0
207

(costă între 88.000 şi 90.000 euro)

Firma ATP Teach Center din Baia Mare a lansat noul camion Truston în prezenţa a 400 de spectatori, colaboratori și clienți. La eveniment a participat şi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea.
Este vorba de un camion produs și asamblat în Baia Mare, cu tehnologie adusă din China. Mircea Cirț, președintele ATP Group, susține că Truston, echipat în varianta de basculantă şi betonieră, dorește să se intre pe piața românească de vehicule comerciale de profil, atât prin calitățile sale, cât și prin prețul competitiv. Capacitatea actuală de producţie este de 360 camioane pe an, într-o gamă largă de culori. Distribuţia camioanelor în piaţă se va realiza prin ATP Motors, iar clienţii beneficiază de accesorii disponibile online prin E-shop, specializare şoferi pentru reparaţii simple, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directă a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare, finanţare şi asigurări auto, garanţie extinsă.
ATP Group activează de peste 24 de ani în domeniul auto ca furnizor de produse şi servicii pentru transporturi. Motoarele Truston sunt Power by Weichai (Weichai este numărul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale Diesel de peste 6.000 cmc) – a precizat Mircea Cirţ de la ATP Group. Camionul Truston are capacitatea cilindrică de 12.000 cmc şi preţul de 88.000-90.000 euro.
Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Județean Maramureş, a participat la lansarea noului camion şi a spus: ”Am discutat cu Mircea Cirț încă de anul trecut, când mi-a prezentat acest vis al său, de a fabrica camioane în Baia Mare, și recunosc că nu am crezut că acest lucru se va întâmpla. Nu am fost încrezător nici când mi-a făcut invitația să mergem în China, deoarece acolo business-ul se vede în alt fel decât în România. În China, auto­ritățile și demnitarii locali trebuie să fie alături de mediul privat. Avea nevoie Mircea Cirț de un reprezentant al județului Maramureș care să îl însoțească într-o regiune importantă a Chinei, respectiv în Wuhan, să discute cu parteneri despre visul său: con­strucția unui camion în Baia Mare. Am decis să fac acest favor unui antreprenor român și recunosc că am rămas extrem de impresionat după această vizită. Am văzut felul în care partenerii chinezi au primit un antreprenor român, felul în care au tratat un demnitar român, am văzut fabricile chinezilor, am învățat foarte multe lucruri”.
Gabriel Zetea a oferit familiei Mircea şi Adriana Cirţ, din partea Consiliului Județean, logo-ul jude­țu­lui Maramureș, pentru ca repre­zen­tanții ATP Exodus să aibă convingerea că instituția județeană va fi mereu alături de astfel de antreprenori activi. (G.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.