RIVULUS DOMINARUM 2019

0
110

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş organizează, în perioada 27-29 septembrie, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, cea de-a XXVII-a ediţie a expoziţiei de bunuri de larg consum RIVULUS DOMINARUM.
Manifestarea expoziţională reprezintă un reper economic important pentru judeţul Maramureş. În anul 2018, amploarea târgului expoziţional a fost dată de cei peste 45 de expozanţi veniţi din întreaga ţară şi care, prin produsele şi serviciile lor, au atras peste 10.000 de vizitatori. Maramureşenii şi turiştii aflaţi în municipiul Baia Mare vor putea găsi la Rivulus Dominarum o gamă largă de produse, de la îmbrăcăminte, încălţăminte, mobilier, produse pentru casă şi grădină, materiale de construcţii, oferte turistice, produse naturiste până la autoturisme.
Până în prezent s-au înscris 20 de expozanţi din mai multe judeţe ale ţării.
Tradiţia acestui târg transformă, anul acesta, expoziţia într-o manifestare internaţională. În premieră la Rivulus Dominarum, zeci de firme moldoveneşti îşi vor promova produsele pe piaţa maramureşeană în cadrul expoziţiei „REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”, eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş.
Peste 30 de expozanţi de peste Prut vor expune spre vânzare îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, produse de cofetărie şi brutărie, condimente, fructe uscate în ciocolată, uleiuri presate la rece, obiecte din ceramică, miere, vinuri, etc.
A XXVII-a ediţie Rivulus Dominarum îşi propune să genereze o consolidare a relaţiilor bilaterale şi a oportunităţilor care pot contribui atât la promovarea agenţilor economici cât şi la dezvoltarea judeţului, din punct de vedere economic.
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0262-221510, e-mail cci_mm@ccimm.ro sau accesând site-ul www.ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.