Contrabandă cu drona la frontiera de nord

0
25

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, marfă ce a fost trecută ilegal peste frontieră din Ucraina în România, cu ajutorul unui aparat de zbor de mici dimensiuni, posibil dronă.
Poliţiştii de frontieră din Sarasău au sesizat, în zona de responsabilitate, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina în România.
Imediat, s-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei, fiind descoperit, în zona de frontieră, un colet de mici dimensiuni cu țigări de proveniență ucraineană.
În cel mai scurt timp, s-a luat măsura informării autorităților ucrainene des­pre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.
În urma inventarierii coletului, a rezultat cantitatea de 200 pachete cu ţigări, de provenienţă ucrai­neană, în valoare de aproximativ 2.400 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.