Prosectura de la Spitalul Judeţean, dotată şi echipată la cele mai înalte standarde

0
104

Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opris” Baia Mare beneficiază de o nouă Prosectură, dotată şi echipată la cele mai înalte standarde.
“A fost realizată o reparaţie capitală şi dotare cu tehnică medicală, dintre care amintim două mese pentru autopsie şi frigidere pentru cadavre, cu 9 locuri. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la peste 100.000 de euro şi au fost realizate din fonduri de la Ministerul Sănătăţii, cu cofinanţare de la Consiliul Judeţean Maramureş şi fonduri proprii“, informează managerul interimar al unităţii medicale, dr. Pop Vasile-Ioan.
„Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Judeţean efectuează toată gama de proceduri specifice acestui domeniu. Treptat, odată cu dezvoltarea secţiilor clinice, această secţie a fost dotată conform importanţei sale, în cadrul unui spital modern şi pregătită pentru a furniza şi a contribui la diagnosticarea pacienţilor. Dorim să mulţumim tuturor celor implicaţi în modernizarea şi echiparea realizată şi să transmitem aprecierile noastre pentru efortul susţinut în acest demers”, a declarat dr. Brici Sergiu-Cătălin, medic specialist Anatomie Patologică. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.