Şcoala din Dragomireşti, renovată cu 777.000 euro

0
47

În prima zi din noul an şcolar, a fost inaugurată Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Dragomireşti, unitate de învăţământ construită în 1950. Investiţia de 3,5 milioane de lei a fost începută în 2017, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), susţinută de Guvernul României.
La inaugurare au participat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, şi inspectorul şcolar general adjunct, Mihai Pop.
”Şcoala acum arată aşa cum ar trebui să fie toate şcolile din România, cu săli de clasă spaţioase, curate şi, în cel mai scurt timp, dotate cu toate utilităţile necesare desfăşurării unui proces de învăţământ de calitate. Felicităm administraţia locală pentru implicare şi mulţumim Guvernului României pentru finanţare”, a declarat Gabriel Zetea.
Şi în acest an şcolar, Consiliul Judeţean Maramureş derulează proiectul „Primul ghiozdan”. De trei ani încoace, din fondurile judeţului, se oferă câte un ghiozdan, echipat cu toate cele necesare, copiilor din clasele pregătitoare, excepţie făcând cele două municipii, Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, care au resurse financiare proprii.
(A.B.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.