Apelarea nejustificată a serviciului de urgenţă 112 se sancţionează!

0
24

Duminică, 15 septembrie, Poliţia Municipiului Baia Mare, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o persoană, de sex feminin, despre faptul că a fost răpită de pe strada Oborului.
Poliţiştii băimăreni au întreprins de îndată activităţi de investigare şi căutare şi, la scurt timp de la sesizare, au reuşit să identifice apelanta, pe strada Grănicerilor. S-a constatat că a fost vorba de o minoră, în vârstă de 9 ani, care a sesizat răpirea verişoarei ei. Tânăra reclamată ca fiind răpită a fost găsită de poliţişti dormind la domiciliul ei.
Pentru nesupravegherea minorei, tatăl acesteia a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.


30.000 de ţigarete confiscate de poliţişti în Vişeu de Sus

Sâmbătă, 14 septembrie, poliţiştii din Vişeu de Sus au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe direcția Vișeu de Sus – Moisei.
Conducătorul auto nu a respectat semnalele de oprire, continuându-și deplasarea cu viteză mărită. Acesta a intrat în curtea unei societăţi comerciale de pe raza oraşului, a descărcat din autoturism trei colete voluminoase, învelite în folie neagră, după care a plecat la volanul maşinii.
Poliţiştii au reuşit să oprească autoturismul, pe strada Mioriței, din oraş, iar la volan au identificat un tânăr, de 22 de ani, din Poienile de Sub Munte.
Poliţiştii au descoperit, în cele trei colete, cantitatea de 30.000 ţigarete, de provenienţă ucraineană, pe care le-au ridicat în vederea confiscării. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat iar faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, cu suspectul în stare de libertate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.