Sport Team Baia Mare – ASCO CF Baia Mare 3-4 (2-0)

0
40

Pe terenul din satul Săsar s-a desfăşurat, la finalul săptămânii trecute, meciul de fotbal old-boys dintre Sport Team şi ASCO CF. Prima repriza a fost dominată în totalitate de echipa Sport Team, care a marcat de două ori, prin Cristian Bărbos, în urma unui contraatac pe partea stângă a direcției de atac și prin Rareș Pop-Popescu, dintr-o lovitură liberă de la 18 m. Partea a doua a meciului a fost mai echilibrată, oas­peții reu­șind sa reducă din handicap, prin Radu Pop (2-1, min. 65), însă cei de la Sport Team reac­ționează prompt și în min. 68 își măresc avantajul la 3-1, gol înscris de același Cristian Bărbos. La acest scor, echipa gazdă, în loc să-și protejeze rezultatul, încearcă să-și mărească avan­tajul pe tabela de marcaj, însă ratările nenumărate și portarul Gabriel Groșan, de la ASCO CF, în mare formă, au făcut ca echipa acestuia din urmă, să folosească contraatacul, și până la finalul jocului să izbutească să marcheze trei goluri consecutive prin Radu Pop (2) și Cătălin Marinca. Astfel, meciul s-a încheiat cu scorul de 3-4 în favoarea celor de la ASCO CF. De menționat că, în min. 90, cei de la Sport Team au trecut pe lângă egalare, ratând o lovitură de la 11 m. Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andreea Mărieș și Raul Pteanc.

• Sport Team: Darius Mihuț, Marius Cardoș, Vasile Terec, Cristian Măgurean, Gheorghe Mateiaș, Dorin Avram, Ciprian Coste, Florin Florea, Sergiu Fagi, Rareș Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Daniel Gheighiș, Marius Hindli, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Daniel Lupuți. Antrenor: Ioan Marchiș.

• ASCO CF: Gabriel Groșan, Adrian Dan, Dan Pop, Vasile Mariș, Mircea Bogdan, Cătălin Marinca, Cosmin Șomcutean, Aurel Azoiței, Vasile Pop, Ovidiu Temian, Gheorghe Condrat, Ciprian Chelement, Lucian Muruga și Radu Pop. Antrenor: Aurel Azoiței.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.