Întâlnire între cadrele militare ucrainene în rezervă şi autorităţile maramureşene

2
96

O delegaţie a Asociaţiei Veteranilor a Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina se află până în 28 septembrie într-o vizită de lucru în Baia Mare. Vizita acestora se datorează invitaţiei Asociaţiei Naţionale a cadrelor militare în rezervă şi retragere din MAI, filiala “Pintea Viteazul”, judeţul Maramureş, România.
Ieri, 25 septembrie, cadrele militare în rezervă și retragere maramu­reșene din Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apă­rării Naționale și cadrele militare active și în rezervă din regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina au fost primite la Palatul Administrativ de conducerea Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Maramureş. Asociaţia naţională a cadrelor militare în rezervă şi retragere din Ministerul Afacerilor Interne, Filiala „Pintea Viteazu” Maramureş a încheiat, în luna mai a acestui an, un protocol de colaborare cu Organizaţia publică „Asociaţia regională Ivano-Frankivsk a veteranilor Ministerului Afacerilor Interne” din Ucraina. Pe parcursul şederii în Ma­ramureș, delegaţia ucraineană va avea întâlniri cu reprezentanți ai autori­tăților admi­nis­trației publice locale și va participa la derularea unor activități sportive, vizitarea unor obiective culturale, turistice, dar și la activități și evenimente din programul ”Castane 2019”.

2 COMENTARII

  1. Amandoua parti sunt lingai de *** americano- ue . Mizeriile ucrainiene si-au vandut fratele mai mare RUS pentru a ****** americanului si ue.
    AFARA CU CRIMINALI AMERICANI DIN EUROPA!!!!!!!!!!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.