PNL îşi pune speranţe în căderea Guvernului Dăncilă

0
28

Joi, Ionel BOGDAN, preşedintele Partidului Naţional Liberal Maramureş, a organizat o conferinţă de presă la care a prezentat demersurile PNL privind moţiunea de cenzură, care va fi depusă săptămâna viitoare, luni sau marţi. Până joi s-au obţinut 237 de semnături, iar până săptămâna viitoare sunt şanse ca acest număr să mai crească şi să depăşească 240.
Se poartă discuţii cu parlamentarii din ambele Camere ale Parlamentului, pentru ca Guvernul Dăncilă să-şi încheie mandatul în cel mai scurt timp.
Votul final ar urma să aibă loc în 7-8 octombrie 2019.
PNL îşi doreşte un nou Guvern responsabil, care să vină cu soluţii concrete pentru România, un Guvern mai suplu, cu maximum 16 ministere, fără foarte mulţi miniştri delegaţi, o structură guvernamentală care să ducă la o Românie normală.
În altă ordine de idei, PNL va repune în discuţie propunerile legislative „blocate” de către PSD. Este vorba despre abrogarea recursului compensatoriu, în regim de urgenţă, implementarea sistemului de alertă „copil dispărut”, înăsprirea pedepselor cu închisoarea pentru infracţiunile de omor cu violenţă deosebit de gravă, săvârşite în special asupra femeilor şi copiilor, implementarea sistemului de supraveghere cu brăţară electronică pentru condamnaţii eliberaţi condiţionat, pentru fapte comise cu violenţă etc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.