Show cu Holograf în prima seară de “Castane”

0
66

Vineri, 27 septembrie, s-a dat startul concertelor cu ocazia sărbătorii Castanelor Baia Mare 2019. Pe scena amenajată pe bd. Unirii, a avut loc cel mai tare şi mai frumos concert suştinut de Mark Stam, Feli, Holograf, Loredana, Smiley şi DJ-ul ATB. Artiştii prezentaţi de Carmen Munteanu şi Cosmin Seleşi au făcut un adevărat show.
Dan Bittman şi formaţia Holograf le-au plăcut foarte mult băimărenilor, Loredana Groza a cântat împreună cu Şatra Benz piesele sale celebre ”Ce ne pasă nouă”, “Şatra în asfinţit”, iar Feli i-a încântat pe băimăreni cu melodiile „Vals”, “Creioane colorate” şi altele. Mai spre sfârşitul spectacolului au apărut Smiley şi DJ-ul american ATB. Smiley a revenit la sărbatoarea Castanelor, a fost şi anul trecut.

Pe Bulevardul Unirii din Baia Mare, vineri seară s-au adunat mii de spectatori în faţa scenei în aer liber. Aceştia s-au simţit bine, s-au distrat, au aprins de multe ori luminiţele din telefoane, ca atmosfera să fie mai interesantă – la cererea artiştilor care cântau pe scenă. Publicul a strigat Ole!
Mâncarea şi băutura n-au lipsit de la Castane, Nici parcul de distracţii pentru tineri şi copii. Vremea a fost bună, spre deosebire de seara de sâmbătă.
(Vasile VLAD)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.