Sport Team Baia Mare – AS Independența Baia Mare 7-2 (3-1)

0
39

Revanşa dintre Sport Team şi AS Independenţa Baia Mare s-a desfăşurat vinerea trecută, pe terenul din Satu Nou de Sus, victoria din primul meci revenind celor de la Sport Team, 4-1.
Prima repriză a revanşei a fost echilibrată, ambele echipe irosind mai multe ocazii de a marca. Scorul este deschis de cei de la Sport Team, prin Ciprian Coste, care a șutat de la marginea careului de 16 m printre apărătorii echipei gazdă. În min 32, gazdele majorează scorul la 2-0, autor Rareș Pop-Popescu. La acest scor, echipa oaspete iese mai mult la joc și în min. 40 reușește să marcheze în urma unui contraatac, prin Florin Rus (2-1). Până la pauză, gazdele își măresc avantajul la 3-1, prin Alin Gavrilă, care după mai multe driblinguri șutează la colțul lung al porții apărate de Edy Velker. Repriza a doua s-a disputat mai mult la poarta oaspeților, cărora cei de la Sport Team le-au înscris patru goluri, prin Bogdan Bîrle, Marius Hindli, Daniel Gheighiș și Sorin Bozântan. De remarcat că AS Independența a marcat un gol deosebit, în min. 70, prin mijlocașul Mario Bela, care a șutat imparabil de la aproximativ 35-40 m direct în vinclul porții apărate de Edy Costin.
Arbitrajul a fost asigurat de Sergiu Lucaciu, Andreea Mărieș și Raul Pteanc.
• Sport Team: Edy Costin, Florin Frenț, Dorin Avram, Vasile Terec (cpt.), Cristian Măgurean, Marius Cardoș, Ionuț Șimon, Marius Hindli, Gheorghe Mateiaș, Rareș Pop-Popescu, Ciprian Coste, Daniel Gheighiș, Alin Gavrilă, Cristian Bărbos, Sorin Bozântan și Bogdan Bîrle. Antrenor: Ioan Marchiș. • AS Independența: Edy Velker, Bogdan Pop, Raul Ianoș, Mario Bela, Gabriel Bușecan, Florin Ianoș, Sorin Macarie, Dan Spătar, Nicolae Ciociu, Florin Rus, Cristian Taloș, Andrei Cioran și Ovidiu Marc. Antrenor: Florin Ianoș.
Următorul meci pentru Sport Team va fi sâmbătă, 5 octombrie, pe terenul din Săsar, împotriva arădenilor de la Frontiera Curtici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.